Luxe grote bus huren bij Hofstad Tours

Wilt u een luxe grote bus huren? Dan bent u bij Hofstad Tours aan het juiste adres. Hofstad Tours levert maatwerk met haar wagenpark. Bij ons kunt u een grote bus huren, conform al uw wensen. Een luxe grote bus huren is een must voor organisaties die passagiers graag met comfort en kwaliteit willen omringen.

Onze luxe bussen brengen u naar elke bestemming in binnen- en buitenland. Zittend in comfortabele lederen stoelen kunt u genieten van een heerlijke ambiance. Uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons.

Luxe en comfort bussen

Als gerenommeerde vervoerder gericht op luxe en comfort heeft Hofstad Tours verschillende voertuigen klaar staan. Zo kunt u een luxe grote bus huren of een luxe midibus die uitermate geschikt zijn voor de kleinere gezelschappen.

De schitterende donkerblauwe bussen hebben een luxe uitstraling en zijn voorzien van comfortabele stoelen en tafeltjes. Bovendien beschikken onze chauffeurs naast de verplichte rijbewijzen over de vereiste kwalificaties en worden onze chauffeurs regelmatig bijgeschoold op het gebied van rijvaardigheid, EHBO, techniek en communicatieve vaardigheden.

Wilt u op een luxe grote bus huren bij een erkend touringcarbedrijf?

Neem contact op met Hofstad Tours. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ja, ik wil een grote bus huren!

Sinds 1947 is Hofstad Tours een waar begrip binnen de wereld van touringcarvervoer en met name binnen Den Haag. Al meer dan 60 jaar staan wij garant voor kleine en grote bussen huren met een hoogwaardige dienstverlening en kwaliteit.

Een comfortabele en luxe reis voor u en uw gasten, uitgevoerd door een vakman is waar Hofstad Tours garant voor staat. Wij doen er alles aan om u zo veilig mogelijk naar uw bestemming te brengen.

Zo kunt u met een goed gevoel een grote bus huren bij Hofstad Tours.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op T: 0174 – 315 095 E: info@hofstadtours.nl