Een luxe bus huren: stijlvol vanuit Den Haag

Hofstad Tours levert maatwerk met haar wagenpark. Bij ons kunt u de juiste luxe bus huren, conform al uw wensen.

Zittend in comfortabele lederen stoelen voorzien van tafeltjes, kunt u in een heerlijke ambiance met uw gasten het land in. Een luxe bus huren is een must voor iedere organisatie die de passagiers graag met kwaliteit en comfort wil omringen.

luxe touringcars in den haag

luxe minibus

luxe touringcars van Hofstad Tours

Onze donkerblauwe Mercedes touringcars brengen u naar elke bestemming in binnen- en buitenland. Een luxe bus huren doet u bij Hofstad Tours.

Een luxe bus huren voor uw VIP gasten

Voor een wat groter gezelschap hebben wij onze Royal Vip touringcars beschikbaar. Ook deze luxe touringcars kunt u huren en zijn voorzien van tafeltjes om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken en u de mogelijkheid te bieden om met uw laptop te kunnen werken.

Onder het genot van een lekker drankje en met een uitstekende catering binnen handbereik, wordt reizen met Hofstad Tours wel heel erg aantrekkelijk.

luxe touringcar interieur

Internationaal kunt u ze met regelmaat tegenkomen: de 50-persoons Topclass Touringcars van Hofstad Tours. Schitterende donkerblauwe bussen waar het begrip ‘comfortabel’ eigenlijk met hoofdletters geschreven dient te worden. Denk daarom vooral ook aan ons wanneer u een luxe bus wilt huren voor een internationale reis.

Maar het zijn niet alleen de meerdaagse reizen waar bekende Nederlandse touroperators onze voertuigen voor in willen zitten. Ook voor zakelijk congresvervoer is een luxe touringcar huren een goede optie.

U kunt ons altijd inhuren als vervoerder, net zoals onze partner Den Haag Marketing. Maar ook losse dinertransfers, dagtochten en zakelijke bedrijfsuitstapjes behoren tot de mogelijkheden. Een VIP bus huren bij Hofstad Tours is een must voor als u uw gasten het allerbeste wilt bieden.

Een luxe bus huren bij Hofstad Tours

U wilt een luxe bus huren conform al uw wensen? Neem vandaag nog contact op met Hofstadtours.

Bij ons bent u verzekerd van maatwerk. Met eventuele vragen kunt u contact opnemen met: 0174-315 095.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op
T: 0174 – 315 095
E: info@hofstadtours.nl