luxe minibus

Busverhuur met chauffeur in Den Haag en omgeving

Kwaliteit en luxe voor u en uw gasten, dat hebben wij voor ogen als Hofstad Tours.

Onze busverhuur mogelijkheden inclusief chauffeur behoren tot de beste in zijn klasse.  Van onze Hofstad-chauffeurs, gestoken in een onberispelijk kostuum, kunt u dan ook niets anders dan een uitstekende dienstverlening verwachten.

Uiteraard beschikken onze chauffeurs, naast de verplichte rijbewijzen, over de vereiste kwalificaties om aan de “code 95” te kunnen voldoen. Dit betekent, dat onze chauffeurs jaarlijks minimaal één dag onderwijs volgen.

Bovendien worden ze regelmatig bijgeschoold op het gebied van rijvaardigheid, EHBO, techniek, communicatieve vaardigheden en wintervoorbereiding. Een grote bus huren waarmee u veilig de weg op kunt, dat is natuurlijk synoniem aan onze busverhuur met chauffeur.

Een comfortabele en luxe reis voor u en uw gasten, uitgevoerd door een vakman, dat is wat wij u bieden. Dit wordt nog eens extra onderstreept door de 5-jaarlijkse rijvaardigheidsanalyse die door onze chauffeurs wordt afgelegd.

Wij doen er namelijk alles aan om u zo veilig mogelijk naar uw bestemming te brengen. Zo kunt u met een goed gevoel een grote bus huren bij ons.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op:

 0174 – 315 095

info@hofstadtours.nl