Luxe bus huren

Uw gasten vervoeren wilt u natuurlijk op de meest prettige en comfortabele manier laten uitvoeren. Daarvoor kan u een luxe bus huren bij Hofstad Tours, de Kroon op Kwaliteit. Hofstad Tours is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe bussen met het beste comfort binnen personenvervoer. U kunt bij ons een luxe bus huren, welke is voorzien van zeer comfortabele stoelen, tafels, een toilet, een boordkeuken, een televisie en meer.

Een luxe bus huren bij Hofststad Tours staat gelijk aan hoge kwaliteit en ontspannen reizen. Wij hebben in ons wagenpark kwalitatief hoogstaande midibussen die geschikt zijn voor het vervoer van kleine en grote groepen met het oog op comfort. Hierdoor zal u met een luxe bus huren op de meest prettige wijze naar uw bestemming gebracht wordt.

Bij een luxe bus huren kan u tevens kiezen voor de optie bus huren met chauffeur, welke met vakmanschap en goede service uw reis zal verzorgen. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, u geniet terwijl u reist dankzij de goede voorzieningen die bij een luxe bus huren komen kijken. Meer weten? Kijk op onze wagenpark pagina of neem contact op.

Bus huren met chauffeur

Een luxe bus huren en er vanuit gaan dat alles voor u zal worden verzorgt. Dat kan met de bus huren met chauffeur. Onze chauffeurs hebben een oog voor kwaliteit en luxe, waardoor u en uw gasten een fijne reis zullen hebben.

Al onze chauffeurs beschikken over de vereiste kwalificaties om aan de Code 95 norm te voldoen. Dit staat voor vakbekwaamheid, deskundigheid en bij Hofstad Tours tevens voor kwaliteit. Een bus huren met chauffeur betekent voor u dat u in een luxe bus vervoert wordt en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Voor meer informatie over een luxe bus huren met chauffeur kunt u natuurlijk contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over onze dienstenVIP vervoer, onze luxe touringcars en alle andere diensten. Ook kunt u direct via onze website een offerte aanvragen.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op T: 0174 – 315 095 E: info@hofstadtours.nl