Luxe touringcar huren = Rijden in luxe en stijl!

Vervoer in luxe en stijl, dat kan met een luxe touringcar van Hofstad Tours. Een luxe touringcar kunt u inzetten voor optimaal vervoer vanaf 50 personen die allen comfortabel zullen zitten, genieten van de aanwezige voorzieningen en zonder zorgen naar hun bestemming worden gebracht.

Een luxe touringcar is voorzien van genoeg beenruimte, fijne stoelen en vanzelfsprekend staat de dienstverlening bij ons en onze chauffeurs hoog in het vaandel.

luxe touringcar met genoeg beenruimte

U kunt een luxe touringcar op een gemakkelijke wijze huren. U kunt hiervoor contact opnemen met Hofstad Tours, ook kunt u gelijk een offerte aanvragen, welke wij u snel doen toekomen. Naast een luxe touringcar kan u ook bij Hofstad Tours terecht voor vervoer van kleinere groepen mensen via de mogelijkheid tot VIP vervoer of een luxe minibus huren.

Hofstad Tours heeft jarenlang ervaring in het aanbieden van luxe en stijlvolle reizen, mede dankzij haar milieuvriendelijke en moderne wagenpark.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Luxe minibus huren in Den Haag en omgeving Rotterdam

Een luxe touringcar is ideaal voor grote groepen mensen dat vanaf 50 personen op kan lopen tot maar liefst 87 personen. Ook voor vervoer van kleinere groepen is Hofstad Tours uw partner. Wij beschikken over diverse luxe minibussen die u bij ons kunt huren.

Een luxe minibus huren is al mogelijk voor een kleine groep tot maximaal 16 personen. Voor een iets grotere groep kan u tevens een luxe minibus huren, hierin is ruimte voor maximaal 27 personen.

Vanzelfsprekend is bij elke vorm van een luxe minibus huren uw comfort gegarandeerd dankzij onze vele voorzieningen.

Bij het huren van een luxe minibus kunt u er vanuit gaan dat het vervoer in de eerste instantie prettig en comfortabel is.

luxe minibus

Ter aanvulling kunt u gebruik maken van:

  • Een boordkeuken
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • DVD speler en meer.

Uiteraard ontbreekt een toilet niet, zodat de reis in het geval van hoge nood niet onderbroken hoeft te worden.

Hofstad Tours, uw adres voor het huren van een luxe minibus en het huren van een luxe touringcar.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze diensten.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op:

0174 – 315 095

info@hofstadtours.nl