Autobus huren bij Hofstad Tours

Wilt u een luxe autobus huren voor een dagtocht of meerdaagse reizen? Dan bent u bij Hofstad Tours aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in zowel het organiseren van verzorgde reizen voor groepen als het verhuren van bussen.

Veel scholen en bedrijven in Den Haag en omstreken maken al jarenlang gebruik van onze touringcars. Onze luxe touringcars zijn voorzien van lederen stoelen, tafeltjes, televisie en een boordkeuken.

Een autobus huren bij Hofstad Tours betekent reizen in een moderne, comfortabele bus met goed opgeleide chauffeurs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een autobus te huren? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

VIP autobus huren

Voor een groter gezelschap hebben wij onze Royal VIP touringcars beschikbaar. Ook een grote autobus huren behoort tot de mogelijkheden bij Hofstad Tours.

Wij maken uw reis zo comfortabel mogelijk voor u en uw passagiers. Onder het genot van een lekker drankje en goede catering wordt een autobus huren bij Hofstad Tours wel heel aantrekkelijk.

Ook voor een internationale reis kunt u bij Hofstad Tours een autobus huren tegen aantrekkelijke prijzen. Naast de meerdaagse reizen bent u bij Hofstad Tours ook aan het juiste advies voor zakelijk congresvervoer of losse dinertransfers behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u uw gasten het allerbeste bieden? Een luxe autobus huren bij Hofstad Tours is een absolute must voor uw gasten.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Verwacht in 2019

Hofstad Tours verwacht in 2019 een nieuwe, luxe Mercedes Sprinter met vele mogelijkheden.

Huur een luxe autobus bij Hofstad Tours

Hofstad Tours is inmiddels uitgegroeid tot een erkend touringcarbedrijf voor het huren van een autobus conform uw wensen.

Steeds meer bedrijven en consumenten weten de weg naar ons te vinden. Wij verzorgen niet alleen duurzaam vervoer met moderne en comfortabele voertuigen.

Ook onze goed opgeleide chauffeurs dragen bij aan een veilige en comfortabele reis. Hofstad Tours maakt vooraf duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U wilt een luxe autobus huren conform al uw wensen bij Hofstad Tours? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij verzekeren u van maatwerk prijzen. Bovendien kunt u voor eventuele vragen contact met ons opnemen.

Vragen & contact

Wilt u een touringcar huren? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op T: 0174 – 315 095 E: info@hofstadtours.nl